Artboard 1

50 år for
byens beste

Siden 1971 har vi i Avantor drevet med byutvikling. Alltid med fokus på miljø, mennesker og det beste for byen og dens beboere. Bli bedre kjent med oss her.

Miljøvennlig fra før og for alltid

For Avantor har satsingen på miljø vært sentral helt fra vi startet utbyggingen av Nydalen på begynnelsen av 90-tallet. Siden har miljøfokuset vært et løpende prosjekt hvor lista stadig blir lagt høyere. Les mer om miljøstrategien vår her.

«Det beste for byen er også det beste for oss»

Hvorfor Elkjøp, ice og noen av de største selskapene i Norge er kunder hos Avantor? Få svaret fra noen av våre fornøyde kunder her.

Miljøprosjektet Nydalen
– fra nedlagt industri til yrende liv

Historien om Nydalen er like mangslungen som elven den ligger ved. Den forteller om et område preget av skog, senere tungindustri, så tomme fabrikkhaller og som nå yrer av liv igjen.

Siden tidlig på 90-tallet har Avantor vært den største bydelsutvikleren i Nydalen. For å skape en grønn og moderne bydel, satte vi miljøstrategi øverst på agendaen. Les mer om det vi har gjort for Nydalen her.

Vi gjør alt
for byens beste

Det betyr også å gjøre det beste for våre kunder og alle deres ansatte. Vi er en av landets mest erfarne eiendomsforvaltere og håndterer i dag mer enn 330.000 kvadratmeter eiendom. Les mer om drift og forvaltning her.

Prosjekter

Velkommen til Vertikal Nydalen

Et bygg som kan ta pusten fra de fleste og arbeidsdagen til et helt nytt nivå!

Les mer her

Aktuelt

Avantor blir hoved­aksjonær i Slemmestad Brygge

Avantor blir hoved­aksjonær i Slemmestad Brygge Slemmestad Brygge AS har over noe tid søkt etter en partner for å gjennomføre den utvikling som kreves for å skape Kystbyen Slemmestad. Prosessen har ledet frem til at eiendomsselskapet Avantor AS nå går inn som...

Crayon fyller Gullhaug Torg 5

Crayon fyller Gullhaug Torg 5 Det er i usikre tider man må gjøre sikre valg. Nettopp derfor har vi gleden av å gratulere IT-selskapet Crayon med sitt valg, og ønske dem velkommen til Gullhaug Torg 5. Bygget, mest kjent som GT5, er på 13.500 kvadratmeter og ble...

Nydalens nye landemerke reiser seg

Nydalens nye landemerke reiser seg Endelig skal parkeringsplassen på Gullhaug Torg overtas av mennesker. Denne sommeren starter Avantor byggingen av det som blir Nydalens nye landemerke – Vertikal Nydalen. Det betyr at parkeringsplassen forsvinner og erstattes av et...