Artboard 1

Om Avantor

Det startet med et mål om å utvikle eiendom for hodet og hjertet. En visjon om å bli landets ledende byutvikler. For å få til det, måtte vi tenke annerledes og med full fokus på mennesker og miljø. 

Eiendom og byutvikling er nemlig så mye mer enn bare tomtegrenser, reguleringer og bygningsmasse – det er levende områder som folk skal ferdes, bo, jobbe og trives i.

Dette tankesettet har gjort oss til en byutvikler som jobber for å utvikle områder, steder og eiendommer det er lett å ha det godt i.

I dag eier vi mer enn 250.000 kvm eiendom. Vi har utviklet mer enn 600.000 kvm næringslokaler, stått for all utbygging av Nydalen de siste 25 årene og mye, mye mer. Og ja, fakta er at vi har tenkt miljøvennlig i årevis, faktisk fra lenge før det ble kalt bærekraft.

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg?

Ta kontakt, så finner vi ut av det sammen!

Avantor har startet arbeidet med Åpenhetsloven – som trer i kraft pr 01.07.2022. Vi kartlegger egen bedrift samt relevante leverandører og samarbeidspartnere for å sikre at disse følger ny lov. For spørsmål kontakt vår kontorsjef Vivi Hjelmeng.