Artboard 1

Om Avantor

Det startet med et mål om å utvikle eiendom for hodet og hjertet. En visjon om å bli landets ledende byutvikler. For å få til det, måtte vi tenke annerledes og med full fokus på mennesker og miljø. 

Eiendom og byutvikling er nemlig så mye mer enn bare tomtegrenser, reguleringer og bygningsmasse – det er levende områder som folk skal ferdes, bo, jobbe og trives i.

Dette tankesettet har gjort oss til en byutvikler som jobber for å utvikle områder, steder og eiendommer det er lett å ha det godt i.

I dag eier vi mer enn 270.000 kvm eiendom. Vi har utviklet mer enn 600.000 kvm næringslokaler, stått for all utbygging av Nydalen de siste 30 årene og mye, mye mer. Og ja, fakta er at vi har tenkt miljøvennlig i årevis, faktisk fra lenge før det ble kalt bærekraft.

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg?

Ta kontakt, så finner vi ut av det sammen!

Avantor og Åpenhetsloven

Åpenhetsloven innebærer respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i forbindelse med produksjon av varer og levering av tjenester, og å sikre allmennheten tilgang til informasjon om hvordan virksomheter håndterer negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

Arbeidet med loven er forankret hos styret i Avantor og redegjørelsen kan leses på lenken under.

Dersom du har ytterligere spørsmål vedrørende vårt arbeid med loven kan du kontakte Vivi Hjelmeng på vh@avantor.no.

Les redegjørelsen her