Artboard 1

Gjerdrums vei 11

Næringsbygg med sentral beliggenhet ved Ring 3.

Gjerdrums vei 11 er tegnet av Niels Torp Arkitekter og oppført i 1990. Nå kan du få leie prisgunstige lokaler her med god profilering mot Ring 3.

Eiendommen planlegges videreutviklet på sikt og gårdeier ønsker derfor å leie ut lokalene mest mulig as-is.

Vi har nå ledig:

– 1221 kvm kontor/showrom/lager i 3. etasje
– 1104 kvm kontor i 4. etasje

Lokalene i 3. etg, har vareleveringsmulighet inn fra parkeringsplass på baksiden av bygget. Det er idag helt tømt, og har vært leid ut som lager. I utgangspunktet har dette vært kontorlokaler med cellekontorer/åpen løsning.

Kontorlokalene i 4. etg. er i dag innredet med åpent kontorlandskap i tillegg til flere cellekontorer og teamrom. Lokalet har god standard med mye lys, fin utsikt, og kan flyttes rett inn i. 

Beliggenhet:
Eiendommen har sentral beliggenhet ved Ring 3, med adkomst fra Maridalsveien i vest og Ring 3 i øst. Eiendommen ligger i kort avstand fra offentlig kommunikasjon som buss og T-bane med direkte adkomst til Oslo sentrum hvert 3. minutt. Flybussen til Gardermoen stopper ved Ring 3 i kort gangavstand fra Gjerdrums vei 11.

Kunne du tenke deg lokaler her?

Ta kontakt med Janne Herstad på telefon 481 07 278, eller jhe@avantor.no for å få vite mer om mulighetene.

Et attraktivt boligområde for fremtiden

Avantor har stor tro på dette området som et fremtidig attraktivt boligområde og ønsker på sikt å transformere kontoreiendommen i Gjerdrums vei 11 til en kombinasjons-eiendom med boliger, kontor og noe utadrettet virksomhet.

Les mer om fremtidsplanene her.

FAKTA

Gjerdrums vei 11
0484 Oslo

Beliggenhet: Oslo
Eier: Avantor