Artboard 1

Nydalen Allé 37

Moderne lokaler sentralt i Nydalen. Gode lokaler bygget med fokus på både miljø og mennesker.

Nydalen Alle 37 ligger i hjertet av Nydalen med spisesteder, dagligvare, lege, frisør og T-bane like rundt hjørnet. Nærmeste nabo til blant annet Handelshøyskolen BI. Et moderne bygg med alle fasiliteter, felles kantine, garderobe og parkering i kjeller. Fra kjelleren har du direkte adkomst til dine lokaler. Moderne, representative lokaler bygger for byens beste, en av mange gode grunner til at TVN har valgt å ha sine hovedkontorer her.

Her hadde det vært flott med litt mer tekst om for eksempel sertifiseringer og miljøfokus i bygget, slik at man underbygger alt det Avantor gjør for miljøet og byens beste. Gjerne en del slik at vi kan skrive en tekst som tar god plass, er utfyllende og forklarer hvordan

Det er fortsatt noe ledig kontorplass i Nydalen Allé 37. Kanskje passer de deg perfekt? Det finner du ut her.

FAKTA

Nydalen allé 37
0484 Oslo

Beliggenhet: Oslo
Arkitekt:
Areal bygg:
Areal tomt:
Miljøprofil:
Eier: Avantor
Ferdigstilt: 2010

Bli bedre kjent med Nydalen Allé 37 her.

I Avantor har satsingen på miljø vært sentral helt siden utbyggingen av Nydalen startet tidlig på 90-tallet. For å kunne omskape et tidligere industriområde til en grønn og moderne bydel, måtte vi bestemme oss for å sette miljøstrategi øverst på agendaen. Nettopp derfor var Avantor det første private eiendomsselskapet som ble miljøsertifisert etter ISO 14001. Vi er også en sentral medspiller i Grønn Byggallianse som bidrar til økt bærekraft i norsk bygg- og eiendomsutvikling.

Samtidig er miljøfokuset et løpende prosjekt der lista hele tiden blir lagt høyere. Vi setter ambisiøse mål for vår fremtidige miljøsatsing og har høye krav til egne bygg. Avantors målsetting er at alle nybygg og større rehabiliteringer skal BREEAM NOR klassifiseres med mål om å oppnå miljøklasse «Very Good», eller «Excellent» i samarbeid med leietaker.

For å utnytte energien i jordvarmen og ikke minst i Akerselva, har Avantor utviklet en energisentral. Denne forsyner store deler av næringslivet i Nydalen med strøm, og vann fra Akerselva benyttes blant annet til å kjøle ned datarom.