Artboard 1

frist
15. mars

Har du en morsom idé
til glede for flere
i Nydalen?

Søk om støtte her

frist
15. mars

Har du en morsom idé til glede for flere i Nydalen?

Søk om støtte her

Hvorfor har vi etablert Nabolagsfondet?
Sosial bærekraft er viktig for oss. Vi vil skape et nabolag hvor alle mennesker kan trives og ha god livskvalitet. Vi ønsker derfor å støtte aktiviteter som bidrar til dette.

Aktivitetene kan være en konsert, matfestival, spillkveld, sykurs, bruktmarked, pizzakveld for lag og foreninger, dyrkekurs, yoga i parken, utekino for alle, eller noe annet. Har du en god idé, så søk! Vi vil prioritere aktiviteter som er inkluderende og åpen for alle.

Aktiviteter som også ivaretar miljømessig bærekraft vil vektlegges. Derfor ønsker vi at du som søker også vurderer miljøaspektet av aktiviteten du ønsker å arrangere.

Hvem kan søke?
I prinsippet kan alle søke – enten det er organisasjoner, lag, foreninger eller enkeltpersoner.

Hva kan det søkes om?
Arrangementer og andre aktiviteter som skaper liv på dagtid og kveldstid. Det viktigste er at tiltaket det søkes om støtte til skal gjennomføres i Nydalen og omegn.

Hvordan søker jeg?
Fyll ut skjema på denne siden.

Hvor mye kan det søkes om?
Man kan søke om støtte fra kr 5 000,- og opp til kr 50 000,-. Uavhengig av hvilken aktivitet eller idé man ønsker å gjennomføre, så må støtten man søker om stå i forhold til dette, og budsjett må legges ved søknaden. De som mottar støtte må være forberedt på å dokumentere hva midlene er brukt til, med en kort beskrivelse samt bilder.

Søknadsfrister:
15. mars
15. september

Fyll ut og send inn

Har du tanker om et arrangement eller aktivitet som kan passe til dette?
Fyll inn skjemaet under og send det inn da vel!

Nabolagsfond

Required upload size: 52.43MB

Samtykke