Artboard 1

På sykkel

Bruk sykkelen i Nydalen

Avantor ønsker å sette fokus på Nydalen som en sykkeldestinasjon og tilrettelegger for at enda flere skal velge å sykle til jobben. Nydalen er lett tilgjengelig for alle, det er der øst møter vest, og sentrum møter marka. Sjekk din egen reisetid på sykkel her.

Enkel og trygg parkering

Avantor har etablert totalt 900 sykkelparkeringsplasser i Nydalen både inne og ute. I tillegg har Ruter satt opp 50 p-plasser under tak i tilknytning til T-banestasjonen.

Garderobefasiliteter

I de fleste Avantor-bygg er det etablert gode garderobefasiliteter med dusj, skap og tørkemuligheter, plassert nær sykkelparkeringsplassene.

Sykkelpleiestasjoner

Avantor har plassert ut 4 store og 10 små stasjoner i Nydalen. Her er det utstyr slik at du enkelt kan pumpe luft og mekke på sykkelen din. De store stasjonene er plassert ved Nydalsveien 33, Nydalsveien 28 og ved Nydalen Allè 37. De små stasjonene er plassert rundt i Nydalen, blant annet ved Egmont-bygget og BI-bygget. Her finner du en oversikt over stasjonene.

Sykkelvask

Det er etablert egne spylestasjoner for sykler i noen av Avantors bygg. Du kan også vaske sykkelen i Nydalen P-hus.

 

Bysykkel

Oslo Bysykkel er etablert i Nydalen med stativer rett ved hovedinngangen til BI. Informasjon om abonnement og plassering av stativer finner du på oslobysykkel.no