Artboard 1

Ny prosjektleder i Avantor

PRESSEMELDING:

Marius Hole Isager ny prosjektleder i Avantor.

Nydalen/Slemmestad 04.03.24 – Marius Hole Isager er ansatt som ny prosjektleder i Avantor. Han starter 1. april.

Marius Hole Isager (31) har solid bakgrunn fra eiendomsbransjen, med erfaring fra blant annet JM Norge og Stor-Oslo Eiendom. Isager har jobbet med boligutvikling i Oslo, Bergen og Stockholm og har også meget god innsikt i reguleringsarbeid.

I Avantor skal Marius være prosjektleder for Kystbyen Slemmestad. De første 400 boligene med tilhørende næringsarealer på Slemmestad er ferdig detaljregulert og grunnarbeidene er påbegynt. Avantor forventer å gå videre med de bygningsmessige arbeidene i løpet av 2024.

– Vi har lenge søkt etter en ideell kandidat for å lede det store byggeprosjektet vårt på Slemmestad, og er glade for å ha sikret oss Marius. Han bringer med seg verdifull erfaring og engasjement som vil bidra til å styrke og fornye prosjektavdelingen i Avantor, sier prosjektdirektør Jørgen Mathisen.

 

 

– Jeg ser frem til å ta fatt på den spennende oppgaven som prosjektleder for Kystbyen Slemmestad. Med Avantors engasjement som stedsutvikler og det fantastiske utgangspunktet vi har på Slemmestad gleder jeg meg til å komme i gang, sier Isager.

Marius Hole Isager er utdannet som byggingeniør i konstruksjonsteknikk fra Høyskolen i Bergen og har i tillegg en master i Real Estate Development and Management fra Heriot-Watt University i Edinburgh.

Kystbyen Slemmestad i Asker er et av de største utviklingsprosjektene i regionen. Prosjektet inneholder 1 300 boliger og et omfattende næringsareal på 55 000 kvadratmeter. Avantor har eid prosjektet siden 2021.

Pressehenvendelser:   
• Jørgen Mathisen: 924 99 958 jm@avantor.no