Artboard 1

Ny prosjektdirektør i Avantor

PRESSEMELDING:

Avantor henter Jørgen Mathisen (39) som ny prosjektdirektør i selskapet.

Avantor henter Jørgen Mathisen (39) som ny prosjektdirektør i selskapet.

– Avantor har et meget dyktig eiendomsmiljø med en tydelig miljø- og bærekraftprofil. Selskapet har transformert Nydalen og holder en høy kvalitet i alt de bygger, noe det står stor respekt av. I tillegg til å fortsette utviklingen av Nydalen som et levende nabolag, gleder jeg meg til å bidra i arbeidet med å skape et helt nytt bysentrum på Slemmestad Brygge, sier Mathisen.

Han tiltrer stillingen i Avantor 1. september, og overtar etter Terje Løvold, som tidligere i år meldte at han blir utviklingssjef i Avantor etter mer enn 13 år som prosjektdirektør i selskapet.

Jørgen Mathisen har lang erfaring med å ta del i og lede utviklingen og gjennomføringen av prosjekter i bygg- og anleggsbransjen. Han har vært prosjektsjef i Betonmast de seneste to årene, og før det har han hatt flere lederroller i AF Gruppen gjennom ni år. Mathisen er utdannet som sivilingeniør ved NTNU.

– Jørgen har akkurat det vi lette etter i rollen som ny prosjektdirektør i Avantor. Til tross for sin relativt unge alder, har han mye og svært relevant erfaring. I Avantor skal vi ha godt lagspill, og jeg opplever Jørgen som en god medspiller som har alle egenskaper som trengs for å utvikle Avantor videre, sier administrerende direktør Øystein Thorup i Avantor.

Avantor eier mer enn 250.000 kvadratmeter eiendom i Oslo, har utviklet over 600.000 kvadratmeter næringslokaler og stått for mye av utviklingen av Nydalen i Oslo de siste 25 årene. Det som var et nedlagt industriområde, er i dag blitt en levende bydel med en blanding av næring og bolig. Avantor har fortsatt store planer for utviklingen av Nydalen som nabolag, samtidig som det er i gang med å utvikle Slemmestad i Asker kommune til en moderne kystby.

Pressehenvendelser:   
• Øystein Thorup: 958 43 834 og oft@avantor.no
• Jørgen Mathisen: 924 99 958