Artboard 1

Eiendomsforvaltning

En av Norges mest erfarne eiendomsforvaltere

Vi dekker de fleste behov innenfor drift og forvaltning gjennom et bredt spekter av tjenester.

Avantor Eiendomsforvaltning er vårt heleide datterselskap innen drift og forvaltning av forretningsbygg. Vi er en av Norges mest erfarne eiendomsforvaltere, og håndterer i dag mer enn 330.000 kvm eiendom for næring, skoler, hoteller, handel, lager, produksjon med mer.

Så godt som alle våre leietakere ville anbefalt andre å leie av oss. Grunnene til det er flere, men viktigst er en unik kombinasjon av lang erfaring og høy troverdighet. Vi dekker alle behov innenfor drift og forvaltning gjennom et bredt spekter av tjenester. Vi kan forvaltning av eiendom, og vi holder det vi lover.

Daglig drift og vedlikehold

Avantor har en stor stab med egne driftsoperatører som tar seg av vedlikehold og oppgraderinger. Hver eiendom har dedikert driftspersonell som kjenner eiendommen inngående. Vi har solid kompetanse innenfor sentrale fagområder som energieffektivisering, brannsikkerhet og teknisk styring.

Prosjektledelse og ombygging

Med egne erfarne prosjektledere og et nettverk av dyktige håndverkere, kan vi ta totalansvar for alle endringer og ombyggingsprosjekter.

Kundesenter

Avantor har eget kundesenter med døgnåpen alarmtelefon. Alle henvendelser logges i et ordresystem, hvor du som kunde kan følge saken din under behandlingen og frem til den kvitteres ut.

Forretningsførsel

Avantor kan bistå som forretningsfører med håndtering av blant annet regnskap, fakturering, ligningspapirer og styreprotokoller.

Markedsføring og utleie

Vår salg- og markedsavdeling jobber med alle forhold rundt utleie, fra annonsering og prospektutarbeidelse til inngåelse av kontrakt. Avantor har meglerbevilling og markedsføringskompetanse inhouse. Vi har også ressurser som kan hjelpe eksterne kunder med både markedsføring og utleie.

Avantor kundesenter

E-post: kundesenter@avantor.no
Telefon: 93 09 09 70
Eksisterende kunder kan logge inn her

Driftsavdelingen

Vår virksomhet dreier seg ikke først og fremst om bygninger og eiendom, men om menneskene som skal jobbe og bo der.

Les mer