Artboard 1

Crayon fyller Gullhaug Torg 5

Det er i usikre tider man må gjøre sikre valg. Nettopp derfor har vi gleden av å gratulere IT-selskapet Crayon med sitt valg, og ønske dem velkommen til Gullhaug Torg 5.

Bygget, mest kjent som GT5, er på 13.500 kvadratmeter og ble igangsatt uten leietakere. Vi mente at det var markedsmessig grunnlag for å igangsette bygget da etterspørselen etter tidsmessige gode kontorlokaler i Nydalen er høy.

– Det er mye som er vanskelig nå, men markedet er velfungerende, sier adm. direktør i Avantor, Øystein F. Thorup til Finansavisen. Videre kan han fortelle at det var flere interessenter, og at man endte med å tegne leiekontrakt med Crayon som tar 80 prosent av bygget. De flytter inn neste sommer.

«Det er mye som er vanskelig nå, men markedet er velfungerende»

Øystein F. Thorup, adm. direktør i Avantor

Gleder seg til GT5

Det norske selskapet Crayon har mer enn 50 filialer i 35 land, og består av mer enn 2000 ansatte. Selskapet har vært i Nydalen i lang tid og kjenner området godt, men det er første gang de leier av Avantor.

I prosessen med å finne nye lokaler, gjennomførte Crayon en spørreundersøkelse blant de ansatte og så på sentrum som et alternativ, men valget ble Nydalen. Her er de kjent, liker seg godt og nå gleder de seg til nye lokaler.

 Crayon er et konsern med mange virksomheter i Oslo. Fleksibiliteten i GT5 gjør det mulig å huse samtlige av dem i samme bygg, men i egne områder. Det var viktig for oss å høre på våre medarbeidere, og med resultatet av medarbeiderundersøkelsen, så var valget enkelt, sier Bente Liberg, COO i Crayon Group.

Mye lys, store etasjeplan med et flott atrium i midten, gode takhøyder og åpenhet er blant tingene som fremheves for Crayon sitt valg.  I GT5 får de fleksibiliteten de trenger med store møterom, mulighet til å bruke huset til alle tider og lokaler som kan tilpasses etter behov. For oss var det viktig med fleksibilitet i bygget, et bygg som krever minimalt med vedlikehold, og nærhet til offentlig kommunikasjon.

– Det ryktes om stor begeistring blant de ansatte da nyheten ble sluppet for noen uker siden, forteller Janne Herstad fra Avantor, hun har selv vært sentral gjennom hele prosessen. Hun tilføyer at det har vært en grundig prosess preget av god tone, sammenfallende verdier og fokus på å finne fornuftige, bærekraftige løsninger.

Visjon og virkelighet

Avantor har som visjon å være den ledende byutvikleren.

 Det betyr at man først og fremst fokuserer på behovene til menneskene som skal jobbe og bo i våre områder, forklarer Thorup.

Nettopp dette var med på å gjøre Crayons valg enklere.

– Avantor er en fremtidsrettet byutvikler med fokus på miljø og bærekraft. De tenker langsiktig og vi fikk gode anbefalinger om at de er proffe og leverer. Avantor har et godt renomme og er opptatt av å sørge for at kontorlokalene medvirker til at vi kan fortsette å drive en god virksomhet samtidig som vår hverdag blir enklere i nye tidsmessige lokaler, avslutter Bente Liberg, COO, Crayon Group