Artboard 1

Torgbygget

Nydalens møteplass nummer én.

Handelssenteret Torgbygget, som også huser kontorer, ligger i sentrum av Nydalen. Dette er bydelens møteplass nummer én. Torgbygget handlesenter er perfekt for deg som bor, jobber eller studerer i Nydalen, med et bredt utvalg av butikker og flere spennende cafeer og restauranter. 

 

FAKTA

Nydasveien 33
0484 Oslo

Beliggenhet: Oslo
BREEAM-NOR Very good
Eier: Avantor
Ferdigstilt: 2016
Prosjektnettsted: torgbygget.no

Sentrale kontorlokaler

Kontorlokalene er nye og moderne, og ligger rundt en sentral kjerne med møterom og støttefunksjoner. Med kontorer i Torgbygget får du både direkte tilgang til T-banen og Akerselva som nærmeste nabo. I tillegg har du kort vei til marka og spisesteder. Til sammen gir dette en unik mulighet til å kombinere arbeidsdagens krav til effektiv produksjon med muligheter for rekreasjon både før og etter arbeidstid.

Et naturlig knutepunkt

Nydalen T-banestasjon ligger i underetasjen av Torgbygget. I tillegg finnes det taxiholdeplass, bussforbindelser og Ring 3 like ved, noe som gjør dette bygget til et naturlig knutepunkt i denne delen av byen.

Ledig butikklokale

Ta kontakt med Elise Bratt-Aanensen, tlf 93 09 09 59,
eba@avantor.no dersom du ønsker å leie lokale i Torgbygget.

Du finner mer informasjon om tjenestetilbudet og butikkene på torgbygget.no.

Miljøvennlig fra før og for alltid

I Avantor har satsingen på miljø vært sentral helt siden utbyggingen av Nydalen startet tidlig på 90-tallet. For å kunne omskape et tidligere industriområde til en grønn og moderne bydel, måtte vi bestemme oss for å sette miljøstrategi øverst på agendaen. Nettopp derfor var Avantor det første private eiendomsselskapet som ble miljøsertifisert etter ISO 14001. Vi er også en sentral medspiller i Grønn Byggallianse som bidrar til økt bærekraft i norsk bygg- og eiendomsutvikling.

Samtidig er miljøfokuset et løpende prosjekt der lista hele tiden blir lagt høyere. Vi setter ambisiøse mål for vår fremtidige miljøsatsing og har høye krav til egne bygg. Avantors målsetting er at alle nybygg og større rehabiliteringer skal BREEAM-NOR-klassifiseres med mål om å oppnå miljøklasse «Excellent» eller «Very Good».

Miljøambisjoner for Torgbygget

Torgbygget mottok høsten 2019 BREEAM-NOR-sertifikat og oppnådde miljøklasse «Very good».