Artboard 1

Nydalsveien 28

Signalbygget i Nydalen.

Nydalsveien 28 er et næringsbygg på 22.500 kvm. Opprinnelig bygget i 1941, som hovedkontor for Christiania Spikerverk. Bygget har senere blitt om- og påbygget. I 2015 ble eiendommen totalrehabilitert og fremstår i dag som helt ny, både utvendig og innvendig.

Et annerledes servicetilbud

Nydalsveien 28 har moderne og tidsriktige løsninger som kan tilpasses til leietakers behov. Som leietaker her får du tilgang til et bredt og annerledes servicetilbud, med alt fra rene håndklær i garderobene, ski- og sykkelstasjoner for reparasjoner, blomsterservice og skjorterens.

Kunne du tenke deg lokaler her?

Ta kontakt med Janne Herstad på telefon 481 07 278, eller jhe@avantor.no for å få vite mer om mulighetene.

FAKTA

Nydalsveien 28
0484 Oslo

Beliggenhet: Oslo
Areal bygg: 22 500
BREEAM-NOR Very Good
BREEAM In-Use sertifisert
Eier: Avantor
Ferdigstilt: 2015

Miljøvennlig fra før og for alltid

I Avantor har satsingen på miljø vært sentral helt siden utbyggingen av Nydalen startet tidlig på 90-tallet. For å kunne omskape et tidligere industriområde til en grønn og moderne bydel, måtte vi bestemme oss for å sette miljøstrategi øverst på agendaen. Nettopp derfor var Avantor det første private eiendomsselskapet som ble miljøsertifisert etter ISO 14001. Vi er også en sentral medspiller i Grønn Byggallianse som bidrar til økt bærekraft i norsk bygg- og eiendomsutvikling.

Samtidig er miljøfokuset et løpende prosjekt der lista hele tiden blir lagt høyere. Vi setter ambisiøse mål for vår fremtidige miljøsatsing og har høye krav til egne bygg. Avantors målsetting er at alle nybygg og større rehabiliteringer skal BREEAM-NOR-klassifiseres med mål om å oppnå miljøklasse «Excellent» eller «Very Good».