Artboard 1

Nydalen videregående skole

Videregående skole og bydelsbibliotek.

Nydalen Videregående Skole

Nydalen videregående skole er lokalisert sentralt i Nydalen i parkbeltet mot Maridalsveien. Skolen er dimensjonert for 835 elever og har en flerbrukshall i underetasjen. Det er 4 etasjer over bakken og 2 under. Totalt areal er ca 14.400 kvm. Bygget ble også tilrettelagt for et bydelsbibliotek for bydel Nordre Aker, som ble åpnet 3. april 2015.

Et bygg for fremtiden

Takterrasser er etablert for å øke utearealet til skolen som ligger i en bystruktur. Skolen har linjer for studiespesialisering, tilrettelagt opplæring, helse og sosial, samt service og samferdsel. Bygget tilfredsstiller energiklasse B og er forsynt med fjernvarme og kjøling fra Nydalen Energi.

FAKTA

Nydalsveien 30C
0484 Oslo

Beliggenhet: Oslo
Areal bygg:14 400 m²

Miljøvennlig fra før og for alltid

I Avantor har satsingen på miljø vært sentral helt siden utbyggingen av Nydalen startet tidlig på 90-tallet. For å kunne omskape et tidligere industriområde til en grønn og moderne bydel, måtte vi bestemme oss for å sette miljøstrategi øverst på agendaen. Nettopp derfor var Avantor det første private eiendomsselskapet som ble miljøsertifisert etter ISO 14001. Vi er også en sentral medspiller i Grønn Byggallianse som bidrar til økt bærekraft i norsk bygg- og eiendomsutvikling.

Samtidig er miljøfokuset et løpende prosjekt der lista hele tiden blir lagt høyere. Vi setter ambisiøse mål for vår fremtidige miljøsatsing og har høye krav til egne bygg. Avantors målsetting er at alle nybygg og større rehabiliteringer skal BREEAM-NOR-klassifiseres med mål om å oppnå miljøklasse «Excellent» eller «Very Good».