Artboard 1

Nydalen Allé 37

Moderne lokaler sentralt i Nydalen. Gode lokaler bygget med fokus på både miljø og mennesker.

Nydalen Allé 37 ligger i hjertet av Nydalen med spisesteder, dagligvare, lege, frisør og T-bane like rundt hjørnet. Nærmeste nabo er blant annet Handelshøyskolen BI. Et moderne bygg med alle fasiliteter, felles kantine, garderobe og parkering i kjeller. Fra kjelleren har du direkte adkomst til dine lokaler. Moderne, representative lokaler bygget for byens beste, en av mange gode grunner til at Discovery har valgt å ha sine hovedkontorer her.

Vil du leie her? 

Vi har nå ledige kontorlokaler i Nydalen Allé 37. Kanskje passer de deg perfekt? Det finner du ut på byggets egen nettside.

FAKTA

Nydalen allé 37
0484 Oslo

Beliggenhet: Oslo
Eier: Avantor
BREEAM In-Use sertifisert
Ferdigstilt: 2010
Prosjektnettsted: NA37.no

Miljøvennlig fra før og for alltid

I Avantor har satsingen på miljø vært sentral helt siden utbyggingen av Nydalen startet tidlig på 90-tallet. For å kunne omskape et tidligere industriområde til en grønn og moderne bydel, måtte vi bestemme oss for å sette miljøstrategi øverst på agendaen. Nettopp derfor var Avantor det første private eiendomsselskapet som ble miljøsertifisert etter ISO 14001. Vi er også en sentral medspiller i Grønn Byggallianse som bidrar til økt bærekraft i norsk bygg- og eiendomsutvikling.

Samtidig er miljøfokuset et løpende prosjekt der lista hele tiden blir lagt høyere. Vi setter ambisiøse mål for vår fremtidige miljøsatsing og har høye krav til egne bygg. Avantors målsetting er at alle nybygg og større rehabiliteringer skal BREEAM-NOR-klassifiseres med mål om å oppnå miljøklasse «Excellent» eller «Very Good».