Artboard 1

Gjerdrums vei 10 A

Fra gammelt spinneri til moderne kontorlokaler.

Gjerdrums vei 10A er et av de eldste byggene i Nydalen. Det sjarmerende teglsteinshuset som tidligere var i bruk som spinneri, er nå forvandlet til moderne kontorlokaler. Her har man klart å kombinere to vidt forskjellige arkitekturepoker, hvor et minimalistisk og stilrent interiør omgis av vegger med 160 års historie. Bygget gjennomgikk en totalrenovering i 2008, og Lokalene fremstår nå som lyse, lekre og luftige – men har likevel beholdt det unike særpreget som gjør bygget så spesielt.

«Lines kantine» rett ved

Kantinen ligger i et eget sjarmerende bygg rett ved siden av og har også et flott uteområde.

Kunne du tenke deg lokaler her?

Ta kontakt med Janne Herstad på telefon 481 07 278, eller jhe@avantor.no for å få vite mer om mulighetene.

 

FAKTA

Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

Beliggenhet: Oslo
Eier: Avantor
Ferdigstilt: 2008

Miljøvennlig fra før og for alltid

I Avantor har satsingen på miljø vært sentral helt siden utbyggingen av Nydalen startet tidlig på 90-tallet. For å kunne omskape et tidligere industriområde til en grønn og moderne bydel, måtte vi bestemme oss for å sette miljøstrategi øverst på agendaen. Nettopp derfor var Avantor det første private eiendomsselskapet som ble miljøsertifisert etter ISO 14001. Vi er også en sentral medspiller i Grønn Byggallianse som bidrar til økt bærekraft i norsk bygg- og eiendomsutvikling.

Samtidig er miljøfokuset et løpende prosjekt der lista hele tiden blir lagt høyere. Vi setter ambisiøse mål for vår fremtidige miljøsatsing og har høye krav til egne bygg. Avantors målsetting er at alle nybygg og større rehabiliteringer skal BREEAM-NOR-klassifiseres med mål om å oppnå miljøklasse «Excellent» eller «Very Good».