Artboard 1

Gjerdrums vei 10 A

Fra gammelt spinneri til topp moderne kontorlokaler.

Gjerdrums vei 10A er et av de eldste byggene i Nydalen. Det sjarmerende teglsteinshuset som tidligere var i bruk som spinneri, er nå forvandlet til topp modere kontorlokaler. Her har man klart å kombinere to vidt forskjellige arkitekturepoker, hvor et minimalistisk og stilrent interiør omgis av vegger med 160 års historie. Bygget gjennomgikk en totalrenovering i 2008 og har svært arealeffektive løsninger. Lokalene fremstår som lyse, lekre og luftige – men har likevel beholdt det unike særpreget som gjør bygget så spesielt.

Rause retter rett ved

Kantinen ligger i et eget sjarmerende bygg rett ved siden av og drives av Randi Roggenbihl og hennes Rause Retter.

 

FAKTA

Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

Beliggenhet: Oslo
Eier: Avantor
Ferdigstilt: 2008
Prosjektnettsted: gjerdrumsvei10a.no

Miljøvennlig fra før og for alltid

I Avantor har satsingen på miljø vært sentral helt siden utbyggingen av Nydalen startet tidlig på 90-tallet. For å kunne omskape et tidligere industriområde til en grønn og moderne bydel, måtte vi bestemme oss for å sette miljøstrategi øverst på agendaen. Nettopp derfor var Avantor det første private eiendomsselskapet som ble miljøsertifisert etter ISO 14001. Vi er også en sentral medspiller i Grønn Byggallianse som bidrar til økt bærekraft i norsk bygg- og eiendomsutvikling.

Samtidig er miljøfokuset et løpende prosjekt der lista hele tiden blir lagt høyere. Vi setter ambisiøse mål for vår fremtidige miljøsatsing og har høye krav til egne bygg. Avantors målsetting er at alle nybygg og større rehabiliteringer skal BREEAM-NOR-klassifiseres med mål om å oppnå miljøklasse «Excellent» eller «Very Good».