Artboard 1

Gjerdrums vei 19

Huset ved dammen, tegnet av Niels Torp Arkitekter.

Gjerdrums vei 19 kalles “Huset ved dammen” og ligger i flotte grønne omgivelser øverst i Nydalen. Som navnet tilsier, ligger bygget ved en idyllisk badedam, og har en praktfull utsikt både mot Akerselva og Oslofjorden.

Spennende arkitektur

Bygget, som er tegnet av Niels Torp Arkitekter, er fra 2003 og inndelt i to hovedblokker. Fasaden er kledd med lyse materialer og utstrakt bruk av glass, som gir et lyst, luftig og innbydende uttrykk. En vestibyle i midten danner et naturlig inngangsparti. Vestibylen har en spennende arkitektur i et rom som strekker seg over 6 etasjer med gangbroer mellom kontorfløyene.

Tidsriktige kontorer i grønne omgivelser

I Gjerdrums vei 19 får du tidsriktige kontorløsninger, kontorlandskap, teamarbeidsplasser og cellekontorer. Kontorene har store glassflater med mye dagslys og flott utsyn. I 1. etasje er det felles kantine med direkte kontakt mot de naturskjønne omgivelsene utenfor.

FAKTA

Gjerdrums vei 19
0484 Oslo

Beliggenhet: Oslo
Arkitekt: Niels Torp Arkitekter
Eier: Avantor
Ferdigstilt: 2003
Prosjektnettsted: gjerdrumsvei19.no

Miljøvennlig fra før og for alltid

I Avantor har satsingen på miljø vært sentral helt siden utbyggingen av Nydalen startet tidlig på 90-tallet. For å kunne omskape et tidligere industriområde til en grønn og moderne bydel, måtte vi bestemme oss for å sette miljøstrategi øverst på agendaen. Nettopp derfor var Avantor det første private eiendomsselskapet som ble miljøsertifisert etter ISO 14001. Vi er også en sentral medspiller i Grønn Byggallianse som bidrar til økt bærekraft i norsk bygg- og eiendomsutvikling.

Samtidig er miljøfokuset et løpende prosjekt der lista hele tiden blir lagt høyere. Vi setter ambisiøse mål for vår fremtidige miljøsatsing og har høye krav til egne bygg. Avantors målsetting er at alle nybygg og større rehabiliteringer skal BREEAM-NOR-klassifiseres med mål om å oppnå miljøklasse «Very Good», eller «Excellent» i samarbeid med leietaker.