Nydalen

Avantor har utviklet det gamle industriområdet i Nydalen til et levende og fremtidsrettet bydelssentrum. Her er det bare noen minutter med T-bane til Oslo sentrum, samtidig som området har landlige kvaliteter som gjør det til et attraktivt sted å bo og jobbe: Skog og mark i umiddelbar nærhet, og bademuligheter langs Akerselva.

Det er lagt store ressurser i de miljømessige sidene ved utbyggingen av Nydalen. Avantor har bygget en eget energisentral som leverer vannbåren jordvarme til både kjøling og oppvarming av bygningene. Samtidig er biltrafikken i Nydalen sentrum begrenset til en minimum, og både Akerselva og de mange grønne lungene bidrar til et frodig naturmiljø.

Planene for videreutviklingen av Nydalen er omfattende. Her er det fremdeles god plass til nye kontorlokaler og boliger, og Avantor har engasjert arkitekter, byplanleggere og samfunnsgeografer for å utrede mulighetene. Særlig vil handel, café- og restaurantvirksomheten utvikles videre, slik at tilbudet etter arbeidstid blir større og mer variert.

Nydalen har sin egen webportal, nydalen.no. Klikk deg inn for å få en komplett oversikt over aktiviteter, tilbud, bedrifter, kart, kollektivtilbud mm.

 

Nydalen skal vokse og bli enda større!

Avantor har klart å gjøre Nydalen til et attraktivt sted for beboere og bedrifter, men setter seg stadig nye mål for videreutvikling av Nydalen frem mot 2030.

Les mer

Kommunikasjon og infrastruktur i Nydalen

God kommunikasjon er en avgjørende faktor for vellykket bydelsutvikling. 

Les mer

Valgte Nydalen igjen

Etter å ha vurdert flerer ulike områder i Oslo, valgte Egmont Nydalen og Avantor igjen.

Les mer